• Carretera de Sóller, km 4,nº11
  • +00 34 971-760-646
  • fib@fundacioillesbalears.org
In Noticies

CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE LA MENORCA TALAIÒTICA A BARCELONA

L’Associació Amics de la UNESCO de Barcelona va a col·laborar amb el Consell Insular per divulgar la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial. Recordem que Torralba d’en Salord, propietat de la Fundació Illes Balears, forma part d’aquesta candidatura. El conseller insular de Cultura i Educació, Miguel Angel Maria, i la Presidenta d’Amics de la UNESCO de Barcelona, Rosa Bruguera, han organitzat un cicle de conferències dedicades a la cultura de Menorca.

El programa serà el següent:

30 de gener. “La candidatura de Menorca Talayótica a Patrimoni Mundial”, a càrrec del conseller insular de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria.
6 de febrer. “El patrimoni talayótico menorquí: dos segles de recerca arqueològica”, a càrrec de l’arqueòleg i director insular de Cultura i Patrimoni, Antoni Ferrer.
13 de febrer. “El patrimoni talayótico menorquí: arqueologia i arquitectura”, a càrrec de l’arqueòloga, Elena Sintes.
20 de febrer. “La literatura menorquina avui” a càrrec del professor Joan F. López Casasnovas, i recital de poemes a càrrec de Pere Gomila i Francesc Florit Nin.
27 de febrer. “Una economia pensada per a les persones: el cas menorquí”, a càrrec de l’economista Guillermo López Casasnovas.
Tots aquests actes tindran lloc a les 19 hores a la seu d’Amics de la UNESCO de Barcelona, carrer Mallorca 207. Seran gratuïts i oberts al públic.