• Carretera de Sóller, km 4,nº11
  • +00 34 971-760-646
  • fib@fundacioillesbalears.org
In Noticies

LA FUNDACIÓ CELEBRA EL SEU 30 ANIVERSARI

La Fundació acaba de celebrar la seva 30 Aniversari amb un acte íntim i alhora intens. Tant la Presidenta, Francisca Barceló, com el Director, Dib Morad, acompanyats pel Conseller Insular de Cultura de Menorca, Miquel Àngel María Ballester i per la Directora Insular de Patrimoni de Mallorca, Kika Coll, van captar de seguida l’interès dels assistents amb uns discursos centrats en la riquesa del Patrimoni balear i en l’obligació de tots de preservar-lo. El valor de les seves paraules es va veure reforçat per les belles imatges del vídeo emès; eloqüents imatges de les propietats (totes Béns d’Interès Cultural) que Fundació Illes Balears va anar adquirint i rehabilitant i que, actualment, estan totes obertes al públic.
El cocktail, que a continuació va ser servit, va oferir al Patronat la magnífica oportunitat de saludar a patrocinadors, col·laboradors i a fidels amics de la Fundació.

A tots, gràcies per acompanyar-nos!
Agraïm a Canal4tv, a IB3*tv i a Última Hora Diari l’interès prestat a aquest esdeveniment i als Cellers Macià Batle per oferir-nos l’escenari ideal per a aquesta celebració.